Apparaten en accessoires
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 4u. 45min
4 porties
Ingrediënten
Kippendijen en rode paprikasaus
-
teentjes knoflook gehalveerd2 - 3
-
olijfolie20 g
-
uien in vieren gesneden200 g
-
rijpe tomaten in stukken150 g
-
rode paprika in stukken300 g
-
chilipoeder (optioneel)1 el
-
paprikapoeder1 el
-
verse peterselie10 g
-
gedroogde oregano1 ½ tl
-
rode wijnazijn20 g
-
suiker15 g
-
gemalen peper½ tl
-
ontveld en ontbeende kippendijen800 g
-
kippenbouillon (zie tips)250 g
-
zout1 tl
Rijst
-
water600 g
-
zout1 tl
-
rijst300 g
-
citroen in vieren gesneden1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
327 mg
Eiwitten
35 g
Calorieën
2706 kJ /
646 kcal
Vetten
24 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
7 g
Koolhydraten
70 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Slowcooken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kippenbouillonpasta
45min
Groentenbouillonpasta
45min
Schotel met kip, paprika en seizoensgroenten
1u. 20min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Zoete griesmeel vogelpasteitjes
Geen beoordelingen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Groentencurry met rijst
Geen beoordelingen
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
Rundvlees Stroganoff
1u.
Rijst met rundvlees en broccoli
50min
Soep met zeeduivel en garnalen
1u.
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9u.